Новини

Компания Ruukki достави покривни стоманени покрития за пет сгради на хотелски комплекс в Подмосковието.Сандвич панели Ruukki - видове и приложението имКак правилно да избераем фасадни и покривни покрития? Мнение на специалистите на RuukkiСъвременни спортни съоръжения от метални конструкции RUUKKI Покривни термопанели - топлина за домаЦвят и настроение със сандвич панелите на Ruukki в DHL LOGISTICS CENTERRuukki® Hyygge - простата форма на щастиеПокривни плоскости - различни видове и цени Първа по име, първа и в действителност, благодарим на фирма Ruukki Ikano - нискоенергиен пилотен проект на Ruukki

Компания Ruukki достави биметални рамки за строителството на голямо промишлено хладилно помещение

Компания Ruukki достави биметални рамки за строителството на голямо промишлено хладилно  помещение

30-04-2018


Компания Ruukki, най-големият производител на решения от метал, на метални и стоманени конструкции за строителството, обяви завършването на доставките на биметалната рамка за изграждането на промишлено хладилно помещение с уникални технически възможности за търговската мрежа Korzinka.uz. Площта на обекта е 12 000 м2


През 2017 г. един от новите партньори на Ruukki в Узбекистан се превърна в най-голямата мрежа за търговия Korzinka.uz, която има повече от 30 супермаркета в страната. Компанията поръча стоманени конструкции за изграждане на уникална сграда от метални конструкции: промишлен хладилник със складови площи с различна температура и места за съхранение, комбиниран със сортировъчна зона и офис помещения.


Специалистите на Ruukki разработват проект, в който са взети под внимание и изпълнени всички изисквания на клиентите. Като решение за сградата е предложено използването на биметална конструкция, състояща се от заварени колони и покривни ферми въз основа на заварени стоманени тънкостенни конструкции (LSTC), което значително оптимизира количеството на използвания метал при реализирането на проекта, и прави възможно използването на окачени тавани за хладилните камери и монтаж на хладилна техника на решетъчната конструкция. Това е първият промишлен хладилник в Узбекистан с такава функционалност.


"Това е първият опит на сътрудничество между Ruukki Construction и Korzinka.uz. Ние сме изправени пред стриктните изисквания на клиента относно условията на изпълнение на работата и невероятно трудна задача по отношение на инженерния дизайн. Нашите специалисти успяха да разработят оптимални решения за планиране на обема, което направи възможно реализирането на този уникален проект на най-високо ниво. Надяваме се, че нашето сътрудничество ще продължи и в бъдеще, както и нарастващия интерес на потребителите в този сегмент ", - каза директор на Ruukki Строителство и продажби.


Ruukki  продължава да се развива активно в Централна Азия, като сключва договори за пряко снабдяване със стоманени конструкции за значими компании в региона. През 2018 г. компанията планира да осъществи редица амбициозни проекти в Узбекистан.

 

Енергийно ефективни решения от RUUKKI за строителство

Компания Ruukki достави биметални рамки за строителството на голямо промишлено хладилно  помещение

» Всички новини