Новини

Ruukki ремонтира фасадата на производствената сграда на Metsa Wood във Vilppula, ФинландияУникалната стоманена конструкция на Ruukki поддържа новата забележителност в СтокхолмRuukki осъществи доставките на строителна площадка в КазахстанКъде е по-добре да се живее – в апартамент или къща? Пет причини да изберете къщата....Стоманени конструкции от Ruukki за VärtaterminalenСтоманени рамки от Ruukki за летище в РейкявикRuukki Liberta ™ Cor-Ten® 600 за Национален исторически музей в МанчестърСтоманени профили на Ruukki за Bittium Corporation Сандвич панели Ruukki за селскостопански обектиОбновяването на фасадата от Ruukki помага за напредъка на бранда Hämeen Kirjapaino

Компания Ruukki достави биметални рамки за строителството на голямо промишлено хладилно помещение

Компания Ruukki достави биметални рамки за строителството на голямо промишлено хладилно  помещение

30-04-2018


Компания Ruukki, най-големият производител на решения от метал, на метални и стоманени конструкции за строителството, обяви завършването на доставките на биметалната рамка за изграждането на промишлено хладилно помещение с уникални технически възможности за търговската мрежа Korzinka.uz. Площта на обекта е 12 000 м2


През 2017 г. един от новите партньори на Ruukki в Узбекистан се превърна в най-голямата мрежа за търговия Korzinka.uz, която има повече от 30 супермаркета в страната. Компанията поръча стоманени конструкции за изграждане на уникална сграда от метални конструкции: промишлен хладилник със складови площи с различна температура и места за съхранение, комбиниран със сортировъчна зона и офис помещения.


Специалистите на Ruukki разработват проект, в който са взети под внимание и изпълнени всички изисквания на клиентите. Като решение за сградата е предложено използването на биметална конструкция, състояща се от заварени колони и покривни ферми въз основа на заварени стоманени тънкостенни конструкции (LSTC), което значително оптимизира количеството на използвания метал при реализирането на проекта, и прави възможно използването на окачени тавани за хладилните камери и монтаж на хладилна техника на решетъчната конструкция. Това е първият промишлен хладилник в Узбекистан с такава функционалност.


"Това е първият опит на сътрудничество между Ruukki Construction и Korzinka.uz. Ние сме изправени пред стриктните изисквания на клиента относно условията на изпълнение на работата и невероятно трудна задача по отношение на инженерния дизайн. Нашите специалисти успяха да разработят оптимални решения за планиране на обема, което направи възможно реализирането на този уникален проект на най-високо ниво. Надяваме се, че нашето сътрудничество ще продължи и в бъдеще, както и нарастващия интерес на потребителите в този сегмент ", - каза директор на Ruukki Строителство и продажби.


Ruukki  продължава да се развива активно в Централна Азия, като сключва договори за пряко снабдяване със стоманени конструкции за значими компании в региона. През 2018 г. компанията планира да осъществи редица амбициозни проекти в Узбекистан.

 

Енергийно ефективни решения от RUUKKI за строителство

Компания Ruukki достави биметални рамки за строителството на голямо промишлено хладилно  помещение

» Всички новини