Новини

Ruukki ремонтира фасадата на производствената сграда на Metsa Wood във Vilppula, ФинландияУникалната стоманена конструкция на Ruukki поддържа новата забележителност в СтокхолмRuukki осъществи доставките на строителна площадка в КазахстанКъде е по-добре да се живее – в апартамент или къща? Пет причини да изберете къщата....Стоманени конструкции от Ruukki за VärtaterminalenСтоманени рамки от Ruukki за летище в РейкявикRuukki Liberta ™ Cor-Ten® 600 за Национален исторически музей в МанчестърСтоманени профили на Ruukki за Bittium Corporation Сандвич панели Ruukki за селскостопански обектиОбновяването на фасадата от Ruukki помага за напредъка на бранда Hämeen Kirjapaino

Относно покрития на стоманените продукти за саднвич панели на Ruukki

Относно покрития на стоманените продукти за саднвич панели на Ruukki

31-07-2017

Цветно боядисани метални фасадни системи са трайни начини за използване на цветовете във всички размери на монотонни повърхности и цветови композиции. Тези стоманени листа се използват при производството на сандвич панели и фасадни облицовки. 
GreenCoat Hiarc е с поцинкована ламарина, боядисана с грундове и цветни слоеве, всички извършени при внимателно контролирани фабрични условия. Поцинковите изделия от стомана, които предлагаме са боядисани, са боядисани от двете страни. Покритието на задната страна е грунд плюс епоксидна.
 
Прахообразната боя се предлага както за алуминиева, така и за поцинкована стомана. Алуминият е PVDF боядисан с грунд и цветен слой.
 
Цветово покритите материали се предлагат с полу-гланц и матови покрития в избрани цветове.
 
Повече информация за околната среда за продуктите на Ruukki, използващи GreenCoat Hiarc, можете да намерите в отделен документ за екологична продуктова декларация.
СТОМАНА
 
Повърхностна обработка Дебелина на материала (mm) Категория на корозия UV устойчивост Минимална поръчка (m2)
Hiarc (PVDF) 0.6, 1.2 C3 Ruv4 Без ограничения (стандартни цветове)
Прахово боядисани 0,6, 1,2 C4 Ruv4 100
 
 
Дебелина на материала 1.2 мм се използва в продуктите Liberta & lamella и 0.6 мм в дизайнерски профили.
 
 
АЛУМИНИЕВИ
 
Повърхностна обработка Дебелина на материала (mm) Категория на корозия UV устойчивост Минимална поръчка (m2)
PVDF 0.7 С4 Ruv4 500
PVDF 1.5, 2.0 С4 Ruv4 250
Прахово боядисани 0.7, 1.5 С4 Ruv4 100
 
 
В продуктите Liberta & lamella се използват дебелини 1,5 мм и 2,0 мм и профилни профили 0,7 мм.
 
UV устойчивостта описва доколко покритието е в състояние да запази оригиналните си цветови и бляскави нива в съответствие с EN10169. Колкото по-висок е класа, толкова по-добра е съпротивата.
 
Категориите на корозията описват външните климатични условия в съответствие с EN12944. Колкото по-висока е категорията, толкова по-корозираща е околната среда.
Относно покрития на стоманените продукти за саднвич панели на Ruukki

» Всички новини