Новини

Компания Ruukki достави покривни стоманени покрития за пет сгради на хотелски комплекс в Подмосковието.Сандвич панели Ruukki - видове и приложението имКак правилно да избераем фасадни и покривни покрития? Мнение на специалистите на RuukkiСъвременни спортни съоръжения от метални конструкции RUUKKI Покривни термопанели - топлина за домаЦвят и настроение със сандвич панелите на Ruukki в DHL LOGISTICS CENTERRuukki® Hyygge - простата форма на щастиеПърва по име, първа и в действителност, благодарим на фирма Ruukki Ikano - нискоенергиен пилотен проект на Ruukki Външният вид привлича възхищение

Покривни плоскости - различни видове и цени

Покривни плоскости -  различни видове и цени

10-05-2018


Не допускайте дъжда и влагата в дома си - покривните плоскости на RUUKKI ще решат проблемите Ви


Заменете капещия при всеки дъжд покрив с нов, от съвременни материали с наистина високо качество и доказани свойства. Това не само ще даде по-добър външен вид на Вашата сграда, но ще Ви спести пари от електроенергия. Металът си остава най-привлекателният материал при покривните плоскости в днешно време. Той е доказал своята полза по отношение на лесната подръжка и устойчивост.


Материалите, от които може да бъде изграден един покрив са много, а покривните плоскости разнообразни. RUUKKI предлага различни варианти  и решения, от които клиентите могат да избират. Всички покривни конструкции на марката се отличават с модерна визия и устойчивост.


Плоскостите са от различни материали, с варираща дебелина и многообразни цветове. Структурното представяне на всеки панел е индивидуално. Предлагаме улеснен монтаж, а профилната ламарина, която използваме е с доказани свойства. Особено подходящи и търсени са покривните плоскости на RUUKKI за големи сгради, халета, работни помещения, цехове, хипермаркети и др.


Фирмата е производител на разнообразни видове профилна ламарина, обединени от едно нещо - световен стандарт за качество. Това улеснява дейността на архитекти и строители, тъй като покривните профили на RUUKKI са удобни за монтиране при различните фасадни решения и дават свобода при всеки елемент, който се поставя.  Допълнително се спестяват разходи, защото профилите могат да бъдат монтирани на по-голямо пространство до опорните колони. По този начин отпада необходимостта от други подпорни стълбове.

Как реагира покривът на външните условия е най-важният тест за неговото качество. В този смисъл, отношение по този въпрос имат монтажът и покритието на покривните плоскости, от които е изработен. Добре изчисленият наклон, съобразен с конструкцията и вятъра също не бива да се подценява. Трябва да се има предвид евентуалния снеговалеж или градушки и устойчивостта на конструкцията в подобни климатични ситуации.

 

Също така, изключително важно е да се отбележи устойчивостта на покривните плоскости при пожар. RUUKKI дава абсолютна гаранция за огнеупорност на своите панели.



Покривни плоскости -  различни видове и цени

» Всички новини