Новини

Ruukki ремонтира фасадата на производствената сграда на Metsa Wood във Vilppula, ФинландияУникалната стоманена конструкция на Ruukki поддържа новата забележителност в СтокхолмRuukki осъществи доставките на строителна площадка в КазахстанКъде е по-добре да се живее – в апартамент или къща? Пет причини да изберете къщата....Стоманени конструкции от Ruukki за VärtaterminalenСтоманени рамки от Ruukki за летище в РейкявикRuukki Liberta ™ Cor-Ten® 600 за Национален исторически музей в МанчестърСтоманени профили на Ruukki за Bittium Corporation Сандвич панели Ruukki за селскостопански обектиОбновяването на фасадата от Ruukki помага за напредъка на бранда Hämeen Kirjapaino

Покривни плоскости - различни видове и цени

Покривни плоскости -  различни видове и цени

10-05-2018


Не допускайте дъжда и влагата в дома си - покривните плоскости на RUUKKI ще решат проблемите Ви


Заменете капещия при всеки дъжд покрив с нов, от съвременни материали с наистина високо качество и доказани свойства. Това не само ще даде по-добър външен вид на Вашата сграда, но ще Ви спести пари от електроенергия. Металът си остава най-привлекателният материал при покривните плоскости в днешно време. Той е доказал своята полза по отношение на лесната подръжка и устойчивост.


Материалите, от които може да бъде изграден един покрив са много, а покривните плоскости разнообразни. RUUKKI предлага различни варианти  и решения, от които клиентите могат да избират. Всички покривни конструкции на марката се отличават с модерна визия и устойчивост.


Плоскостите са от различни материали, с варираща дебелина и многообразни цветове. Структурното представяне на всеки панел е индивидуално. Предлагаме улеснен монтаж, а профилната ламарина, която използваме е с доказани свойства. Особено подходящи и търсени са покривните плоскости на RUUKKI за големи сгради, халета, работни помещения, цехове, хипермаркети и др.


Фирмата е производител на разнообразни видове профилна ламарина, обединени от едно нещо - световен стандарт за качество. Това улеснява дейността на архитекти и строители, тъй като покривните профили на RUUKKI са удобни за монтиране при различните фасадни решения и дават свобода при всеки елемент, който се поставя.  Допълнително се спестяват разходи, защото профилите могат да бъдат монтирани на по-голямо пространство до опорните колони. По този начин отпада необходимостта от други подпорни стълбове.

Как реагира покривът на външните условия е най-важният тест за неговото качество. В този смисъл, отношение по този въпрос имат монтажът и покритието на покривните плоскости, от които е изработен. Добре изчисленият наклон, съобразен с конструкцията и вятъра също не бива да се подценява. Трябва да се има предвид евентуалния снеговалеж или градушки и устойчивостта на конструкцията в подобни климатични ситуации.

 

Също така, изключително важно е да се отбележи устойчивостта на покривните плоскости при пожар. RUUKKI дава абсолютна гаранция за огнеупорност на своите панели.Покривни плоскости -  различни видове и цени

» Всички новини