Новини

Ruukki ремонтира фасадата на производствената сграда на Metsa Wood във Vilppula, ФинландияУникалната стоманена конструкция на Ruukki поддържа новата забележителност в СтокхолмRuukki осъществи доставките на строителна площадка в КазахстанКъде е по-добре да се живее – в апартамент или къща? Пет причини да изберете къщата....Стоманени конструкции от Ruukki за VärtaterminalenСтоманени рамки от Ruukki за летище в РейкявикRuukki Liberta ™ Cor-Ten® 600 за Национален исторически музей в МанчестърСтоманени профили на Ruukki за Bittium Corporation Сандвич панели Ruukki за селскостопански обектиОбновяването на фасадата от Ruukki помага за напредъка на бранда Hämeen Kirjapaino

Покривни плоскости за навес - знаете ли достатъчно?

Покривни плоскости  за навес - знаете ли достатъчно?

21-12-2017

Покривни плоскости за навес - как се променя пазара?

Собствениците на жилища, често омаловажават идеята за покривните плоскости за навеса, но той е също важен.
Две причини: площта на покрива е далеч по-малка от този на къщата и рискът от възможност за протичане е много по-нисък.

Материалите за покриви са различни от тези за къщите - по-евтини са, по-малко издръжливи, повече се държи на функционалността от естетиката и са по-лесни за инсталиране.


Ето най-добрите примери:


Валцована плоскост /ролка с минерална повърхност/ е подобна на конвенционалните 3-разделителни плочки, тъй като е асфалтов продукт на основата на нефт. Те са много по-тънки, по-евтини и по-лесни за инсталиране.

Пет години е удобна продължителност на живота на ролковите покриви, преди да е необходимо да бъдат заменени.

Вълнова стомана, фибростъкло или поликарбонатът са част от възможностите. Вълновите панели са основно от стомана и са класически покривен материал.
За основни причини се смятат големите панели, защото се инсталират бързо, ръбовете се припокриват със съседни ръбове, материалите са изключително издръжливи и могат да бъдат инсталирани върху съществуващи покриви.
Вълнообразните стоманени панели са различни от другите покривни материали.
Постоянният шев е по-скъп когато е със запечатани ръбове. Инсталират се само от квалифицирани работници.

В допълнение към панелите се предлагат и цялостни системи: капачки за затваряне, долини, шапки за билото, бедрени шапки и всички други аксесоари, използвани в покрива на жилища.

Комбинираните плоскости означават, че можете да инсталирате навес на покрива, който съвпада или приблизително е близък до цвета и вида на покрива на вашия дом.

 

Шиндлите са популярно покривно покритие за навеси. Този покрив има по-привлекателен и интересен външен вид, но покривните керемиди са по-трайни опции и не са много по-трудни за инсталиране от стандартния минерален покривен филц, който е най-често срещаният покривен материал за навеси в Европа.

 

Покритието на шперплата трябва да се полага със зърното на шперплата, перпендикулярно на покривните греди. Поставянето на обвивката по този начин гарантира, че създавате звукова структура.


От RUUKKI предлагат магнезиевите плоскости, които са нов продукт, който бързо завладява пазарите. Ето характерните качества:


Устойчив на пожар, заради стабилната структура.
Устойчив на влага, което е важно защото не се образува мухъл в помещенията.
Използва се много за покривни дейности.

 

• Огнеупорност - абсолютно негорими и устойчиви при възникване на пожар; структурата е стабилна; забележителен ефект на огнеупорност.
• Влагоустойчивост - след стоене във вода в продължение на 100 дни, външният вид на листовете не се променя. Не се разваля при влажно време и със своята влагоустойчивост не създава предпоставки за образуване на мухъл.

 

Магнезиевите плоскости намират изключително приложение при:


• Облицовка на фасади и топлоизолация;
• Покривни работи - замества OSB без да се слага черна хартия под керемидите;
• Парапети и прегради. Вътрешна облицовка;
• Основа за керамични плочки за бани;
• Основа за декоративна облицовка;
• Огнеупорни и изолационни прилагания;
• Производство на огнеупорни врати;
• Основа за подове, тавани, кофраж.

Покривни плоскости  за навес - знаете ли достатъчно?

» Всички новини