Новини

Ruukki ремонтира фасадата на производствената сграда на Metsa Wood във Vilppula, ФинландияУникалната стоманена конструкция на Ruukki поддържа новата забележителност в СтокхолмRuukki осъществи доставките на строителна площадка в КазахстанКъде е по-добре да се живее – в апартамент или къща? Пет причини да изберете къщата....Стоманени конструкции от Ruukki за VärtaterminalenСтоманени рамки от Ruukki за летище в РейкявикRuukki Liberta ™ Cor-Ten® 600 за Национален исторически музей в МанчестърСтоманени профили на Ruukki за Bittium Corporation Сандвич панели Ruukki за селскостопански обектиОбновяването на фасадата от Ruukki помага за напредъка на бранда Hämeen Kirjapaino

Поцинковани профили и столици Ruukki - бързина и удобство при строителството

Поцинковани профили и столици Ruukki - бързина и удобство при строителството

11-01-2018

Поцинкованите профили имат изключително висок процент на ефективност, когато се използват на точното място и спрямо своето предназначение

Защо да изберем поцинковани профили?

Бързото и качествено строителство е предпочитан вариант в наши дни. За него допринасят материалите, които се използват в самия процес. Важна част от тях са профилите и столиците на RUUKKI. Дървени греди в старите сгради, сега са заменени с леки, здрави и неподвластни на времето поцинковани профили. С тях строежът на големи помещения, халета и подобни става много по-бързо и лесно.
Профилите могат да бъдат използвани и като столици на покриви, за ограждане на фасади, преградни стени и рамки, в случаите, когато ги поставяте до врати и прозорци.
Поцинкованите профили на RUUKKI са икономичен вариант, често използван в строителството. Те спестяват средства, защото не е нужно да бъдат боядисвани, произвежда се само размерът, който е нужен, леки са, има изработена за монтирането им схема и включени болтове за монтаж.

Леките профили и столици на RUUKKI са от поцинкована високоякостна стомана S355, което придава изключителна здравина на сградата. Цялостното изграждане става много по-бързо и удобно. Същото се отнася за покрива и фасадата на сградата.

Поцинкованите профили и столици които RUUKKI предлага, могат да се използват както за покриви, така и за стени. Те са в различни дължини и отговарят на всички изисквания на клиента.

Допълнителни предимства

направата им е индивидуална, като се има предвид съответния строеж;
притежават лекота и якост;
лесно преносими са;
имат висока корозоустойчивост;
възобновяеми и рециклируеми са;
използват се при проблемни климати.

RUUKKI разполага с голям набор от столици, които могат да бъдат използвани за изолирани и неизолирани покриви. Същото се отнася и за стените, на които могат да бъдат поставени. Изборът е на клиента - според необходимите размери и товарите.
Всяка съвременна, модерна и ефективна сграда трябва да включва поцинковани профили и столици. Освен здравина и сигурност, те ще затвърдят усещането за индувидуализъм и красота.

Поцинковани профили и столици Ruukki - бързина и удобство при строителството

» Всички новини