Новини

Ruukki ремонтира фасадата на производствената сграда на Metsa Wood във Vilppula, ФинландияУникалната стоманена конструкция на Ruukki поддържа новата забележителност в СтокхолмRuukki осъществи доставките на строителна площадка в КазахстанКъде е по-добре да се живее – в апартамент или къща? Пет причини да изберете къщата....Стоманени конструкции от Ruukki за VärtaterminalenСтоманени рамки от Ruukki за летище в РейкявикRuukki Liberta ™ Cor-Ten® 600 за Национален исторически музей в МанчестърСтоманени профили на Ruukki за Bittium Corporation Сандвич панели Ruukki за селскостопански обектиОбновяването на фасадата от Ruukki помага за напредъка на бранда Hämeen Kirjapaino

Термопанели - предимства и цена

Термопанели - предимства и цена

20-12-2017


Съвременният свят налага изключителен интезитет в строежа на обществени, жилищни и търговски сгради, кина, терминали, съоръжения, складове и редица други. В тази връзка, модерното строителство в пълна сила се възползва от свойствата и преимуществата на термопанелите. Отличните изолационни и херметични  качества, бързият и лесен монтаж го правят предпочитан материал. Термопанелите са предпочитан материал и заради своята изгодна цена.
Освен в промишленото строителство, те все по-широко се използват и в гражданското строителство. С термопанели се изграждат къщи, вили, бунгала и други.


Термопанели RUUKKI


RUUKKI  е скандинавски производител, който се е наложил в световен мащаб с високото качество на своите термопанели. Суровата природа и традициите в модерното строителство ги прави водеща сила в този бранш. Безспорно RUUKKI предлага отлично съотношение между качество и цена.

Термопанелите на RUUKKI не изискват допълнителна обработка и са идеален вариант за всички външни и вътрешни повърхности. Разнообразната цветова гама, за която се е погрижил производителя, ще задоволи нуждите и желанията на всеки потребител, дори и на най-взискателния.
Всяка сграда с термопанели притежава модерна визия и съвременно излъчване.
И нещо много важно - топлоизолацията, сравнена с тази на тухли, бетон и дърво е 15 пъти по-висока. Ниското тегло на термопанелите на RUUKKI също е голямо предимство. Чрез тази спецификация се намаляват разходите и времето по изграждането на желаната конструкция или сграда. Няма нужда от сложни и скъпи  предварителни геоложки проучвания. Могат да се използват терени и с по-малко устойчив подпочвен пласт. Това дава възможност с термопанели да се строи там, където по друг начин би било немислимо.


Как се определя цената на термопанелите?Това е въпрос, който вълнува строителите. Цените се определят основно в зависимост от вида на термопанелите и това дали те са:
-стенни или покривни;
-гладки или гофрирани;
-в зависимост от монтажа - скрит или външен монтаж;
-от класа - А или В;
-стандартни или нестандартни;
-дебелината на термопанела;
-от какъв материал е сърцевината;
-макс./мин. дължина;
-полезна широчина;
-със снадки или без снадка при монтаж;
-с повишена топлоизолация или херметичност.

Допълнителен ценообразуващ фактор е количеството, което ще бъде закупено.

Термопанели - предимства и цена

» Всички новини