Новини

Ruukki ремонтира фасадата на производствената сграда на Metsa Wood във Vilppula, ФинландияУникалната стоманена конструкция на Ruukki поддържа новата забележителност в СтокхолмRuukki осъществи доставките на строителна площадка в КазахстанКъде е по-добре да се живее – в апартамент или къща? Пет причини да изберете къщата....Стоманени конструкции от Ruukki за VärtaterminalenСтоманени рамки от Ruukki за летище в РейкявикRuukki Liberta ™ Cor-Ten® 600 за Национален исторически музей в МанчестърСтоманени профили на Ruukki за Bittium Corporation Сандвич панели Ruukki за селскостопански обектиОбновяването на фасадата от Ruukki помага за напредъка на бранда Hämeen Kirjapaino

Фасадните облицовки на RUUKКI - цени, здравина и сигурност за дома

Фасадните облицовки на RUUKКI  - цени, здравина и сигурност за дома

20-12-2017

Облечете Вашата постройка в подходящата за нея фасадна облицовка

Фасадната облицовка - това е първото впечатление, което прави една сграда. Къщите, цеховете, халетата и всичко друго, което искате да изглежда красиво и за да е качествено, трябва първо да се погрижите. И ще стане не само ефектно. Металните облицовки на RUUKКI  са много повече от това. Те дават  най-важното и ценно преимущество за всяка сграда -  здравина и дълголетие.

Фасадните облицовки и дизайнерските профили, фасадните панели от стомана са включени в листа с Ваши желания, който RUUKКI изпълнява с лекота. Ако решите да използвате фасадните облицовки като архитектурни елементи също ще постигните успех, а сградата ще блести на слънцето.

Предимства на фасадните облицовка на RUUKКI:

  • Запазват топлината;

  • Изолират от вредите на климата - влага, запрашаване, много ниски или високи температури;

  • Предпазват от шум;

  • Изравяват индивидуалност.

Всички изброени предимства са приоритетни в производствените линии на  RUUKКI.

Материалите, които влагаме са висококачествени алуминий и стомана, което гарантира здравина и устойчивост. Cor-Ten-на и стъклото дават не само устойчивост, но и приятно излъчване. В каталога на RUUKКI има голям избор от материали и дизайни, които ще отговорят на всяка представа за красота и стабилност. Уникалните, многопластови цветове придават дълбочина и идентичност.

Ако изпитвате затруднение да се справите сами в морето от материали, цветове и форми, специалистите на RUUKКI ще Ви помогнат да направите своя избор. Ще получите идеи, както за материалите, които да изберете, така и за начина, по който да осъществите Вашия проект.

Ние помагаме на нашите клиенти в направата на конкретния проект.Допълнително, нашите експерти ще Ви представят детайлите, които са нужни при монтирането, водачите и всичко останало.  

Процесът може да бъде подпомогнат и от още нещо важно. Не е нужно да правите големи усилия, за да ни намерите - ние разполагаме с широка мрежа от партньори.


От къде идва доверието в нас и нашите продукти?

Това се базира на факта, че следим процеса на производство на фасадните облицовки от началото до края. Управляваме дейността и проследяваме израстването - от метала до готовата обвивка.Точно затова гаранцията на фасадните облицовки е фактор, от който клиентите се възползват и оценяват.

Ето и нещо любопитно. Животът на фасадните облицовки на RUUKKI всъщност е вечен. Това важи и когато те вече не са действащи, поради факта, че са рециклируеми. От тук започва техният втори живот.

 

Фасадните облицовки на RUUKКI  - цени, здравина и сигурност за дома

» Всички новини