Новини

Компания Ruukki достави покривни стоманени покрития за пет сгради на хотелски комплекс в Подмосковието.Сандвич панели Ruukki - видове и приложението имКак правилно да избераем фасадни и покривни покрития? Мнение на специалистите на RuukkiСъвременни спортни съоръжения от метални конструкции RUUKKI Покривни термопанели - топлина за домаRuukki® Hyygge - простата форма на щастиеПокривни плоскости - различни видове и цени Първа по име, първа и в действителност, благодарим на фирма Ruukki Ikano - нискоенергиен пилотен проект на Ruukki Външният вид привлича възхищение

Цвят и настроение със сандвич панелите на Ruukki в DHL LOGISTICS CENTER

Цвят  и настроение със сандвич панелите на Ruukki  в DHL LOGISTICS CENTER

15-05-2018


Впечатляващата цветна фасада на този логистичен център в Оулу, Финландия, е построена, като се използват сандвич панели за енергийна ефективност на Ruukki, които се произвеждат изцяло с рециклирани суровини. 4 250 квадратни метра енергийно ефективни сандвич панели на Ruukki са били използвани за външните стени на логистичния център. Цветната фасада на логистичния център означава по-ниски сметки за енергия. Отоплението е основен потребител на енергия в сградите, но стенната конструкция, изградена от сандвич панелите и енергийната панелна система на Ruukki, намалява изключително много разходите за енергия.


DHL цели да подобри ефективността си при отделянето на въглероден диоксид в световен мащаб с 30% в сравнение с референтния процент за 2007 г. до 2020 г.и това е възможно с използването на енергоефективните сандвич панели на Ruukki.
Външните стени на сградата са направени от сандвич панели от енергийната панелна система на Ruukki. Измерената пропускливост на въздуха на сградата е q50 = 0.7 m3 / h, m2, което е под гаранцията за въздухонепропускливост на Ruukki от 1.0. Измерената стойност надвишава минималното изискване от 4.0 m3 / h m2 въз основа на приетите норми във Финландия.


Защо избрахме сандвич панелите на Ruukki?

 

- Инсталират се лесно : строителството отнема само 5 месеца
- Енергийна ефективност: отделянето на вредни емисии са намалени с 30%
- Възможност за цветна фасада според желанията на клиента

 

DHL Supply Chain в Оулу, Финландия предоставя услуги и за складови и дистрибуторски центрове за BRP Finland Oy, която е специализирана в продукти за спорт. Открит през септември 2013 г., центърът от 8 000 квадратни метра обслужва финландските, шведските, норвежките и руските пазари.
"Базата ще подкрепя преди всичко бизнеса, а по отношение на външния вид на сградата ние искахме да създадем изразителна, жива фасада, а не скучна, а за тази цел най-добрата възможност са сандвич панелите на Ruukki и техните големи възможности за фасадно разнообразие.“ казва Пека Симонен, директор на DHL DBS Finland

 

Енергийно ефективни решения от RUUKKI за строителство.

Цвят  и настроение със сандвич панелите на Ruukki  в DHL LOGISTICS CENTER

» Всички новини