Новини

Ruukki ремонтира фасадата на производствената сграда на Metsa Wood във Vilppula, ФинландияУникалната стоманена конструкция на Ruukki поддържа новата забележителност в СтокхолмRuukki осъществи доставките на строителна площадка в КазахстанКъде е по-добре да се живее – в апартамент или къща? Пет причини да изберете къщата....Стоманени конструкции от Ruukki за VärtaterminalenСтоманени рамки от Ruukki за летище в РейкявикRuukki Liberta ™ Cor-Ten® 600 за Национален исторически музей в МанчестърСтоманени профили на Ruukki за Bittium Corporation Сандвич панели Ruukki за селскостопански обектиОбновяването на фасадата от Ruukki помага за напредъка на бранда Hämeen Kirjapaino

Пластмасови улуци, цени

Пластмасови улуци, цени

30-01-2018

Отводняване с пластмасови улуци, на добри цени

Отводняването с пластмасови улуци, на добри цени е напълно възможно. Дават трайност не само на покрива на сградата, но и надеждна защита на стените и мазето.
Освен това има значителна икономия. Благодарение на увеличения срок на експлоатация на пластмасовите дренажи - до 30 години, не само спестяват в диапазона от 20 до 60%, но и има възможност да се забравят за дълго време проблемите с улуците.

 

Материали и производство

Водосточните тръби и улуци са направени от пластичен и непластифициран поливинилхлорид (PVC - PVC "U) с помощта на различни добавки: оцветяващи пигменти, пластификатори, износване, топлинни стабилизатори и УВ добавки.
При производството на уплътнения за преходи и фитинги се използва специален каучук с повишена устойчивост на агресивна среда и ултравиолетово лъчение с гаранционен срок от 15 до 20 години.

 

По-евтин метод

Разтопената маса на PVC с комбинацията от добавки преминава под високо налягане през формовъчните шаблони на екструдера и след охлаждане при специални условия придобива крайната си определена форма.

 

Ко-екструдиране

Скъпа модерна иновация. Чрез дюзите на екструдера се притискат три различни PVC комбинации. Поради това продуктът се състои от три слоя, свързани на молекулярно ниво.
Многослойният дренаж се осъществява по метода на ко-екструдиране. Към външния защитен слой се прибавят голям брой добавки, отговорни за UV-устойчивостта. Централният, най-широкият слой, получава повишена доза от добавки, отговорни за механичната устойчивост. Вътрешният слой получава по-висок от нормалния пластификатор, отговорен за еластичността  и хидрофобността.
Компонентите от пластмасовите улуци се произвеждат със сложно, скъпо оборудване, което осигурява спазването на крайните точни геометрични форми и размери, а големите производствени потоци имат положителен ефект върху намаляването на производствените разходи.

 

Предимства на пластмасовите дренажи.

Броят на феновете на пластмасовите системи за улуци непрекъснато нараства заради следните показатели:

 

Ниска цена на продуктите, благодарение на евтината производствена технология, при спазване на висококачествените и експлоатационни характеристики. Може да разрешите компетентно цялата дренажна система и да отстраните излишната влага в достъпен дренажен колектор.

Бърз, лесен монтаж, без специални инструменти. Достъпен дори за непрофесионални строители и се извършва съгласно приложените инструкции за монтаж.
Пластмасовите сглобяеми улуци имат много предимства. Монтират се на всякакъв вид покривни покрития и корнизи. Многото цветове, включително такива за индивидуални поръчки, ви позволява ефективно да решавате всички идеи за проектиране на фасадите на сгради. PVC дренажите са лесни за рязане, не се страхувайте от драскотини и случайни удари.

 

RUUKKI предлага решение на всички въпроси, свързани с доставката и монтажа на улуци.

Пластмасови улуци, цени

» Всички новини