Новини

Компания Ruukki достави покривни стоманени покрития за пет сгради на хотелски комплекс в Подмосковието.Сандвич панели Ruukki - видове и приложението имКак правилно да избераем фасадни и покривни покрития? Мнение на специалистите на RuukkiСъвременни спортни съоръжения от метални конструкции RUUKKI Покривни термопанели - топлина за домаЦвят и настроение със сандвич панелите на Ruukki в DHL LOGISTICS CENTERRuukki® Hyygge - простата форма на щастиеПокривни плоскости - различни видове и цени Първа по име, първа и в действителност, благодарим на фирма Ruukki Ikano - нискоенергиен пилотен проект на Ruukki

Метален покрив - защо?

Метален покрив - защо?

25-01-2018

Металният покрив ще ви служи цял живот

Металните покриви се използват в много разнообразни сгради и многоетажни жилищни комплекси. Осигуряват икономия на енергия, красота и защита на вашия дом, които могат да издържат цял ​​живот. Жилищните метални покриви се предлагат в голямо разнообразие от дизайни, които допълват всеки дом със стил. С традиционен вертикален шев може да бъде направен металният покрив или да е произведен така, че да прилича на дървесен шейк, шисти, керемиди или глинени плочки.
И като изберете метален покрив, ще спестите пари и ще направите своя принос за околната среда. За съжаление, обикновените покривни продукти, включително асфалтовите керемиди, допринасят за пълненето на депата с отпадъци, докато металните покриви често могат да бъдат монтирани върху съществуващ покрив, като се елиминират разходите и екологичното въздействие на премахването и изхвърлянето.
Много жилищни метални покриви вече използват рефлективна пигментна технология, което води до цялостна енергийна ефективност на дома и до по-ниски сметки за комунални услуги. В допълнение, всички метални покриви са направени от 30-60% рециклиран материал.
RUUKKI предлага метални покриви и керемиди в различни размери, форми и цветове.
Докато съседите ви могат да реконструират домовете си много пъти, висококачественият метален покрив вероятно ще бъде последният покрив, който някога ще ви е необходим. Металните покривни системи са устойчиви на свиване и ерозия, крекинг, също могат да издържат на екстремни климатични условия, включително тежки снежни натоварвания, градушка и горски пожари.
С всички тези предимства, защо бихте избрали друг тип покрив?
Метални покрития.
Жилищните метални покриви са направени предимно от стомана или алуминий. Цинк,мед и титан се използват и в специализирани архитектурни приложения за домове.
Стоманените покриви за жилищни нужди са много леки. Продуктите първоначално се произвеждат в гигантски ролки в стоманодобивните заводи. След това те се покриват с метално покритие, за да се предотврати ръжда. Ролките са боядисани в инсталация за навиване на рулони, като се използват високоскоростни бояджийски линии, които се изпичат върху покритието. След това боядисваната намотка се транспортира до производителя на покриви, където се формира в дълги панели.
Същият процес, с изключение на това, че не се изисква метално покритие следват алуминиевите покриви. Алуминиевите жилищни метални покриви се обозначават с десетична дебелина и варират от 0,023 до 0,040 дебелини.
Стоманените жилищни покриви се изработват с дебелини, означени с габарит и обикновено са от 24 до 26 габарити, като по-високият габарит е по-тънък от долния.
Гранулирани покривни стоманени керемиди, шейкове, са специална категория и се произвеждат чрез щамповане на поцинкована стомана (26 габарит), след което се напръскват с акрилно покритие, вграждащо гранулиран камък, след което се изпичат във фабрика.

Метален покрив - защо?

» Всички новини