Новини

Компания Ruukki достави покривни стоманени покрития за пет сгради на хотелски комплекс в Подмосковието.Сандвич панели Ruukki - видове и приложението имКак правилно да избераем фасадни и покривни покрития? Мнение на специалистите на RuukkiСъвременни спортни съоръжения от метални конструкции RUUKKI Покривни термопанели - топлина за домаЦвят и настроение със сандвич панелите на Ruukki в DHL LOGISTICS CENTERПокривни плоскости - различни видове и цени Първа по име, първа и в действителност, благодарим на фирма Ruukki Ikano - нискоенергиен пилотен проект на Ruukki Външният вид привлича възхищение

Ruukki® Hyygge - простата форма на щастие

Ruukki® Hyygge - простата форма на щастие

11-05-2018

Hyygge - тази кратка, скромна датска дума, неподлежаща на превод на други езици, описва всичко, което има значение в живота: чувство за близост и сигурност, спокойствие и уют. Това представлява скандинавско  изкуство на щастието и изразява нуждата от комфорт и радостта от обикновените удоволствия.

Когато у дома ти е  уютно и приятно - той става безопасно убежище за цялото семейство, което се събира и се подготвя да се изправи пред предизвикателствата на външния свят. Това им позволява да се наслаждават на взаимна компания, интимност и ежедневни ритуали. Това е пространство за отглеждане на деца, за срещи с близки и приятели,  за смях,  кафе и свещи.
Прост, модерен, уютен дом в близост до природата - място, което предизвиква чувства.


Ruukki® Hyygge е създаден за такъв дом.

 

Ruukki® Hyygge е иновативен продукт за покриви, съвършено съчетаващ съвременните архитектурни тенденции със своята елегантна  форма.

Уникални характеристики на Ruukki® Hyygge :


· Високо качество

Стоманата с най-високо скандинавско качество от шведската стоманена компания SSAB се използва за производството на покривна система Ruukki® Hyygge. Стоманата с дебелина 0.6 мм е  с покривен слой GreenCoat Purex. Полуматовото  покритие е изключително устойчиво на надраскване и ултравиолетово лъчение. Ruukki® Hyygge се предлага в клас качество Ruukki 40, което означава 40 години техническа гаранция и 15 години естетична гаранция.

· Гладка повърхност

Ruukki® Hyygge отговаря на най-новите тенденции в архитектурния дизайн. Иновативното решение на вертикалната и хоризонталната заключваща система позволява да се скрият свързващите фитинги (винтове), което подчертава простата форма на покрива и подобрява естетиката.

· 3 цвята

Ruukki® Hyygge се предлага в три най-популярни цветови варианта, които се вписват в съвременните строителни тенденции: антрацит, графит и черен цвят.

· 3 модела

Системата за покриви Ruukki® Hyygge може да бъде намерена  в три различни модела, позволяващи индивидуален дизайн. За панелите има тухлена или линейна шарка. Ruukki® Hyygge предлага идеално решение за тези, които търсят комбинация от простота и минимализъм. Панелите със или без канали позволяват да се избере между три различни модела, за да подчертае уникалния характер на цялата сграда.


Знаем, че красотата е в детайлите:


Ruukki® Hyygge с канали в тухлен шаблон
Ruukki® Hyygge с греди в линеен модел
Ruukki® Hyygge без канали в тухла


Вместо заключение:


Няма нищо по-важно от един добър и сигурен дом, където прекарваме по-голямата част от живота си. Добре проектираният покрив представя не само естетическите ценности на дома, но и неговата сигурност и комфорт. Пълната покривна система, създадена за Ruukki® Hyygge, е гаранция за тези важни принципи.

 

Енергийно ефективни решения от RUUKKI за строителство.
  

 


 

Ruukki® Hyygge - простата форма на щастие

» Всички новини