Новини

Ruukki ремонтира фасадата на производствената сграда на Metsa Wood във Vilppula, ФинландияУникалната стоманена конструкция на Ruukki поддържа новата забележителност в СтокхолмRuukki осъществи доставките на строителна площадка в КазахстанКъде е по-добре да се живее – в апартамент или къща? Пет причини да изберете къщата....Стоманени конструкции от Ruukki за VärtaterminalenСтоманени рамки от Ruukki за летище в РейкявикRuukki Liberta ™ Cor-Ten® 600 за Национален исторически музей в МанчестърСтоманени профили на Ruukki за Bittium Corporation Сандвич панели Ruukki за селскостопански обектиОбновяването на фасадата от Ruukki помага за напредъка на бранда Hämeen Kirjapaino

Впечатляващи офиси в Осло

Впечатляващи офиси в Осло

07-06-2018

Сигурно заварени конструкции и монтаж

Новият регионален офис на норвежката фирма Statoil ще бъде една девет етажна архитектурно уникална сграда. При нея структурното проектиране е голямо предизвикателство. Сградата ще има пет отделни правоъгълни крила, подредени един върху друг, така че да формират звезда.

 

 Широкомащабни елементи за ламели са заварени на място (дължина 30 м, височина 12,5 м, тегло 100 тона). Фермите бяха вдигнати на място с верижен кран, един от най-големите в Европа.

Съблюдавани са строги правила за безопасност и опазване на околната среда, дължащи се на големите дължини и дебелини (до 80 мм)на заваръчните материали.

 

"Ruukki е естественият избор на партньор, поради сложния и богат опит в подобни строги строителни проекти. Ние имаме пълно доверие в управлението и дизайнерската компетентност на Ruukki във подобни взискателни проекти"- заяви ръководител на проекта Джон Джонсън, Сканска

 

Доставката на Ruukki: 2010-2012

Стоманена конструкция с производство, монтаж и противопожарна защита

Партньори

• Разработчик: IT-Fornebu
• Главен изпълнител: Skanska Norge AS
• Структурен дизайнер: IS-Plan Oy
• Архитект: A-lab AS

 

Енергийно ефективни решения от RUUKKI за строителство

Впечатляващи офиси в Осло

» Всички новини