Новини

Стоманени конструкции от Ruukki за VärtaterminalenRuukki осъществи доставките на строителна площадка в КазахстанУникалната стоманена конструкция на Ruukki поддържа новата забележителност в СтокхолмRuukki ремонтира фасадата на производствената сграда на Metsa Wood във Vilppula, ФинландияRuukki Construction ще стане мажоритарен акционер в Piristeel OyСграда на бъдещето от сандвич панели RuukkiИзключителните възможности на фасадни облицовки Ruukki Къде е по-добре да се живее – в апартамент или къща? Пет причини да изберете къщата....Стоманени рамки от Ruukki за летище в РейкявикRuukki Liberta ™ Cor-Ten® 600 за Национален исторически музей в Манчестър

Впечатляващи офиси в Осло

Впечатляващи офиси в Осло

07-06-2018

Сигурно заварени конструкции и монтаж

Новият регионален офис на норвежката фирма Statoil ще бъде една девет етажна архитектурно уникална сграда. При нея структурното проектиране е голямо предизвикателство. Сградата ще има пет отделни правоъгълни крила, подредени един върху друг, така че да формират звезда.

 

 Широкомащабни елементи за ламели са заварени на място (дължина 30 м, височина 12,5 м, тегло 100 тона). Фермите бяха вдигнати на място с верижен кран, един от най-големите в Европа.

Съблюдавани са строги правила за безопасност и опазване на околната среда, дължащи се на големите дължини и дебелини (до 80 мм)на заваръчните материали.

 

"Ruukki е естественият избор на партньор, поради сложния и богат опит в подобни строги строителни проекти. Ние имаме пълно доверие в управлението и дизайнерската компетентност на Ruukki във подобни взискателни проекти"- заяви ръководител на проекта Джон Джонсън, Сканска

 

Доставката на Ruukki: 2010-2012

Стоманена конструкция с производство, монтаж и противопожарна защита

Партньори

• Разработчик: IT-Fornebu
• Главен изпълнител: Skanska Norge AS
• Структурен дизайнер: IS-Plan Oy
• Архитект: A-lab AS

 

Енергийно ефективни решения от RUUKKI за строителство

Впечатляващи офиси в Осло

» Всички новини