Новини

Стоманени конструкции от Ruukki за VärtaterminalenRuukki осъществи доставките на строителна площадка в КазахстанУникалната стоманена конструкция на Ruukki поддържа новата забележителност в СтокхолмRuukki ремонтира фасадата на производствената сграда на Metsa Wood във Vilppula, ФинландияRuukki Construction ще стане мажоритарен акционер в Piristeel OyСграда на бъдещето от сандвич панели RuukkiИзключителните възможности на фасадни облицовки Ruukki Къде е по-добре да се живее – в апартамент или къща? Пет причини да изберете къщата....Стоманени рамки от Ruukki за летище в РейкявикRuukki Liberta ™ Cor-Ten® 600 за Национален исторически музей в Манчестър

Компания Ruukki достави покривни стоманени покрития за пет сгради на хотелски комплекс в Подмосковието.

Компания Ruukki  достави покривни стоманени покрития за пет сгради на хотелски комплекс в Подмосковието.

31-05-2018

 Компания Ruukki Construction, най-големият производител на стоманени покривни покрития и метални конструкции за строителството е доставчика на  стоманена покривна конструкция с матово покритие Pural®Matt за зданията на комплекс «Лужки.клуб» в Подмосковието. Обема на доставките е 3000 кв. м покривно покритие.


 При строежа на покривите на хотелския комплекс е използвана горещопоцинкована стомана Tin Smith Pro, подходяща за най-сложните форми на покриви, за сметка на своята пластичност, освен това Ruukki доставя системи за покривна безопасност, еднакви по цвят с покривното покритие. Всичко това позволява да се реализират дизайнерските решения на клиента и да останат верни   на стиловите решения , приети на територията на комплекса.


В качеството на специално покривно покритие е избрано Pural®Matt RR32 (матово полимерно покритие  с тъмнокафяв цвят), отличаващо се с повишени показатели на устойчивост на механични повреди (драскотини, изтриване  и т.н.), така и надеждно защитаващо покрива от загубата на естетически качества (например, при въздействието на влага или слънчеви лъчи). Дебелината  на покритието е 50 микрона. Ruukki дава  повече от 20 години  гаранция на естетическите свойства и 50 години – на техническите  характеристики на покрива.


В този проект партньорът на Ruukki е търговска и строителна компания "Unimart24", която извършва монтажните  и допълнителни работи по този обект.


Ruukki препоръчва на клиента да използва този вид покривно покритие  в проекта. Този вид покрив е идеален за хотелски сгради и жилищни комплекси, осигурява по-добро уплътнение на цялата площ на покрива на сградата , което се дължи на високата плътност на шевовете  и използването на скрити шевове. Компания Ruukki винаги се стреми да предложи на своите клиенти най-успешното решаване на задачите.

 

 

Енергийно ефективни решения от RUUKKI за строителство.

Компания Ruukki  достави покривни стоманени покрития за пет сгради на хотелски комплекс в Подмосковието.

» Всички новини