Новини

Ruukki ремонтира фасадата на производствената сграда на Metsa Wood във Vilppula, ФинландияУникалната стоманена конструкция на Ruukki поддържа новата забележителност в СтокхолмRuukki осъществи доставките на строителна площадка в КазахстанКъде е по-добре да се живее – в апартамент или къща? Пет причини да изберете къщата....Стоманени конструкции от Ruukki за VärtaterminalenСтоманени рамки от Ruukki за летище в РейкявикRuukki Liberta ™ Cor-Ten® 600 за Национален исторически музей в МанчестърСтоманени профили на Ruukki за Bittium Corporation Сандвич панели Ruukki за селскостопански обектиОбновяването на фасадата от Ruukki помага за напредъка на бранда Hämeen Kirjapaino

Компания Ruukki достави покривни стоманени покрития за пет сгради на хотелски комплекс в Подмосковието.

Компания Ruukki  достави покривни стоманени покрития за пет сгради на хотелски комплекс в Подмосковието.

31-05-2018

 Компания Ruukki Construction, най-големият производител на стоманени покривни покрития и метални конструкции за строителството е доставчика на  стоманена покривна конструкция с матово покритие Pural®Matt за зданията на комплекс «Лужки.клуб» в Подмосковието. Обема на доставките е 3000 кв. м покривно покритие.


 При строежа на покривите на хотелския комплекс е използвана горещопоцинкована стомана Tin Smith Pro, подходяща за най-сложните форми на покриви, за сметка на своята пластичност, освен това Ruukki доставя системи за покривна безопасност, еднакви по цвят с покривното покритие. Всичко това позволява да се реализират дизайнерските решения на клиента и да останат верни   на стиловите решения , приети на територията на комплекса.


В качеството на специално покривно покритие е избрано Pural®Matt RR32 (матово полимерно покритие  с тъмнокафяв цвят), отличаващо се с повишени показатели на устойчивост на механични повреди (драскотини, изтриване  и т.н.), така и надеждно защитаващо покрива от загубата на естетически качества (например, при въздействието на влага или слънчеви лъчи). Дебелината  на покритието е 50 микрона. Ruukki дава  повече от 20 години  гаранция на естетическите свойства и 50 години – на техническите  характеристики на покрива.


В този проект партньорът на Ruukki е търговска и строителна компания "Unimart24", която извършва монтажните  и допълнителни работи по този обект.


Ruukki препоръчва на клиента да използва този вид покривно покритие  в проекта. Този вид покрив е идеален за хотелски сгради и жилищни комплекси, осигурява по-добро уплътнение на цялата площ на покрива на сградата , което се дължи на високата плътност на шевовете  и използването на скрити шевове. Компания Ruukki винаги се стреми да предложи на своите клиенти най-успешното решаване на задачите.

 

 

Енергийно ефективни решения от RUUKKI за строителство.

Компания Ruukki  достави покривни стоманени покрития за пет сгради на хотелски комплекс в Подмосковието.

» Всички новини