Новини

Ruukki ремонтира фасадата на производствената сграда на Metsa Wood във Vilppula, ФинландияУникалната стоманена конструкция на Ruukki поддържа новата забележителност в СтокхолмRuukki осъществи доставките на строителна площадка в КазахстанКъде е по-добре да се живее – в апартамент или къща? Пет причини да изберете къщата....Стоманени конструкции от Ruukki за VärtaterminalenСтоманени рамки от Ruukki за летище в РейкявикRuukki Liberta ™ Cor-Ten® 600 за Национален исторически музей в МанчестърСтоманени профили на Ruukki за Bittium Corporation Сандвич панели Ruukki за селскостопански обектиОбновяването на фасадата от Ruukki помага за напредъка на бранда Hämeen Kirjapaino

Покривни термопанели - топлина за дома

Покривни термопанели -  топлина за дома

17-05-2018


Покривните термопанели са широка гама. Сглобяват се лесно и бързо. Те представляват изолационни плоскости и плоски покривни системи - със съвместими аксесоари, включително улуци. Решенията които предлагат за сградите, са удобни за обитателите по няколко причини. По-ниско потребление на енергия, изключително устойчиви на атмосферни влияния и много добра естетика.
Тези еднокомпонентни панелни системи са много лесни за монтаж, свързани с безопасността, поради по-малкото време на работа на височина.

 

Покривни термопанели и техните разновидности.


Металните стенни панели имат уникална естетика чрез широка гама от профили, като същевременно осигуряват максимална топлинна ефективност. Регулируемата ширина на модулите може да се интегрира за отделен архитектурен стил.


Имат хоризонтално и вертикално приложение.
Напълно конструираната съвместна конструкция позволява интегриране на профили, създавайки удивителен външен вид. Дебелината варира, за да отговаря на определените температурни характеристики.
Устойчиви на влага и измръзване, топлинна ефективност, избягване на плесен - това са част от характеристиките на термопанелите с пяна.
Те са с висока ефективност, самозагасващ се материал, дишащ, не изисква парна бариера. Самото листно фолио предпазва от механични повреди и играе ролята на материал за облицовка.

Много са свойствата на покривните термопанели. Те позволяват използването на технология за изолация на покрива, стените и фундаментите в промишленото и частното строителство. Затоплете, с помощта на панели, гаража, баните, сервизните и тавански  помещения.
 

Стенни панели - изолационните метални панели осигуряват плоско, естетично, привлекателно решение за модерни облицовки на сгради. Използването на различни цветове може да осигури още по-динамично завършване на всеки проект.
Идеални за нови и модернизирани приложения във всички пазарни сектори.
Външният профил може да бъде релефен или нерелефен, за да отговори на нуждите на спецификацията.
Двойно уплътнената интегрирана връзка позволява хоризонтално и вертикално нанасяне.

Гранитни стенни панели - те са цялостно, високо качествено изолирано метално панелно решение, което наподобява и има текстура на гипсова зидария. Панелите могат да се прилагат хоризонтално или вертикално. Пристигат на място готови за бърз и лесен монтаж.

Изолационните метални панели  се предлагат в различни профили. Идеални са за приложения с ниски до средни височини. Икономични са, енергийно ефективни и издръжливи. Изолационните метални панели са идеалното решение за складови помещения.Енергийно ефективни решения от RUUKKI за строителство.

Покривни термопанели -  топлина за дома

» Всички новини