Новини

Ruukki ремонтира фасадата на производствената сграда на Metsa Wood във Vilppula, ФинландияУникалната стоманена конструкция на Ruukki поддържа новата забележителност в СтокхолмRuukki осъществи доставките на строителна площадка в КазахстанКъде е по-добре да се живее – в апартамент или къща? Пет причини да изберете къщата....Стоманени конструкции от Ruukki за VärtaterminalenСтоманени рамки от Ruukki за летище в РейкявикRuukki Liberta ™ Cor-Ten® 600 за Национален исторически музей в МанчестърСтоманени профили на Ruukki за Bittium Corporation Обновяването на фасадата от Ruukki помага за напредъка на бранда Hämeen KirjapainoФирма Ruukki - надежден партньор за Elektroskandia

Сандвич панели Ruukki за селскостопански обекти

Сандвич панели Ruukki за селскостопански обекти

19-09-2018

Проекта за разширение на PP Biegpol

 

PP Biegpol присъства на полския пазар от 1989 г. насам като частна фирма, занимаваща се с отглеждане и разпространение на гъби, като сътрудничи с най-големите вериги за продажба в Полша и в чужбина.

PP Biegpol като инвеститор се грижи за околната среда и активно насърчава опазването и. Следователно техническите параметри и външния вид на производствените съоръжения са много важни за Biegpol.

През 2011 г. Ruukki  участва в инвестиционния процес, състоящ се в разширяване на съществуващите заводи за култивация (2 камери за култивиране, 800 m2 всяка и 6 камери, по 400 m2 всяка) и разпределителния център. Сградите са направени с помощта на сандвич панели с PU сърцевина - както стени, така и покривни панели.
Високото качество и дълготрайността на сандвич панели Ruukki, доставени преди няколко години за първата производствена зала, довеждат до решението на клиента да продължи сътрудничеството с Ruukki и в този проект за разширение.

Доставката на Ruukki:.

сандвич панели -стенни
сандвич панели - покривни

 

Нови производствени помещения за FUNGUS S.C.

 

FUNGUS S.C. е създадена през 1990 г. Основната й дейност е производство и продажба на гъби. През 2013 г. компанията решава да построи нова зала за отглеждане на гъби.

Новата зала се състои от 12 камери за производство на гъби, площта на една камера е приблизително. 400 m2. В залата има също помещения за краткотрайно съхранение и доставка на стоки.
В този проект Ruukki доставя около 18 000 m2 сандвич панели с PU сърцевина. Части от доставките включват панели SP2B PU в системата Ruukki ENERGY. Ruukki участва в този проект от етапа на проектиране до етапа на строителството - сътрудничество с генерален изпълнител и инсталационна компания. След завършване на строителните работи е проверена херметичността на камерите, направени с панели Ruukki ENERGY. Резултатът от теста е n50 = 0,41 [l / h].

Доставката на Ruukki:

18 000 m2 сандвич панели с PU сърцевина.


Енергийно ефективни решения от RUUKKI  за строителство.

 

Сандвич панели Ruukki за селскостопански обекти

» Всички новини