Новини

Стоманени конструкции от Ruukki за VärtaterminalenRuukki осъществи доставките на строителна площадка в КазахстанУникалната стоманена конструкция на Ruukki поддържа новата забележителност в СтокхолмRuukki ремонтира фасадата на производствената сграда на Metsa Wood във Vilppula, ФинландияRuukki Construction ще стане мажоритарен акционер в Piristeel OyСграда на бъдещето от сандвич панели RuukkiИзключителните възможности на фасадни облицовки Ruukki Къде е по-добре да се живее – в апартамент или къща? Пет причини да изберете къщата....Стоманени рамки от Ruukki за летище в РейкявикRuukki Liberta ™ Cor-Ten® 600 за Национален исторически музей в Манчестър

Стоманени профили на Ruukki за Bittium Corporation

Стоманени профили на Ruukki  за Bittium Corporation

24-09-2018

Високотехнологичната компания Bittium Corporation е специализирана в разработването на сигурни решения за комуникация и свързаност. Bittium е със седалище в Oulu, където неговата нова централа е завършена през есента на 2017 година.

Стоманеният профил на Ruukki  е използван във фасадата на сградата, също служи като визитна картичка. Освен това фасадата на централата на Bittium има и функция за сигурност. Стоманената фасада отклонява дифузната радиация, което означава, освен всичко друго, и предотвратяването на неразрешено наблюдение на мобилни телефони.

Предимство на стоманените профили е, че ако трябва да се  промени фасадата, дори и прозорците, може да се направи много по-лесно със стоманени профили, отколкото с конкурентни продукти.

Един от аспектите, взети предвид във фасадата на сградата, е как минувачите биха могли да я наблюдават. Западната фасада, която е с изглед към магистралата е с изчистена визия, което я прави по-бързо разпознаваема като цяло. Откъм двора обаче, фасадата е с повече детайли, тъй като хората се сблъскват с нея, когато отиват от паркинга до рецепцията.


Доставката на Ruukki: 2017

Дизайн профил Токио S18, 1000 m2

 

 

Енергийно ефективни решения от RUUKKI за строителство.

Стоманени профили на Ruukki  за Bittium Corporation

» Всички новини