Новини

Стоманени конструкции от Ruukki за VärtaterminalenRuukki осъществи доставките на строителна площадка в КазахстанУникалната стоманена конструкция на Ruukki поддържа новата забележителност в СтокхолмRuukki ремонтира фасадата на производствената сграда на Metsa Wood във Vilppula, ФинландияRuukki Construction ще стане мажоритарен акционер в Piristeel OyСграда на бъдещето от сандвич панели RuukkiИзключителните възможности на фасадни облицовки Ruukki Къде е по-добре да се живее – в апартамент или къща? Пет причини да изберете къщата....Ruukki Liberta ™ Cor-Ten® 600 за Национален исторически музей в МанчестърСтоманени профили на Ruukki за Bittium Corporation

Стоманени рамки от Ruukki за летище в Рейкявик

Стоманени рамки от Ruukki за летище в Рейкявик

03-10-2018

Ruukki Construction  доставя стоманени рамки за два нови проекта за разширение на международното летище Кефлавик в Рейкявик, Исландия. Участието на Ruukki се състои в проектирането и производството на стоманени рамки, с тази задача успешно се справи завода на Ruukki в Гарджай, Литва.

Доставката е перфектна.

Ruukki доставя стоманени рамки за две различни разширения на летището. Първият район е обслужването на багажа и доставката на багаж, където са издигнати стоманени рамки през март-април 2016 г. Втория етап е изграждането на съоръженията за персонал, офиси и летищен охранителен център. Това се случва през юни-юли 2016 г.

Доставката на Ruukki: 2016

Стоманена рамка

Партньори

Клиентът на Ruukki: Ístak HfLetishte Keflavik

 


Енергийно ефективни решения от RUUKKI за строителство.

Стоманени рамки от Ruukki за летище в Рейкявик

» Всички новини