Новини

Стоманени конструкции от Ruukki за VärtaterminalenRuukki осъществи доставките на строителна площадка в КазахстанУникалната стоманена конструкция на Ruukki поддържа новата забележителност в СтокхолмRuukki ремонтира фасадата на производствената сграда на Metsa Wood във Vilppula, ФинландияRuukki Construction ще стане мажоритарен акционер в Piristeel OyСграда на бъдещето от сандвич панели RuukkiИзключителните възможности на фасадни облицовки Ruukki Къде е по-добре да се живее – в апартамент или къща? Пет причини да изберете къщата....Стоманени рамки от Ruukki за летище в РейкявикRuukki Liberta ™ Cor-Ten® 600 за Национален исторически музей в Манчестър

Съвременни спортни съоръжения от метални конструкции RUUKKI

Съвременни спортни съоръжения от метални конструкции RUUKKI

22-05-2018

Много приоритетна насока в работата на компания Ruukki е изграждането на спортни съоръжения. През последните години бяха създадени редица интересни сгради за различни видове спорт и отдих, от метални конструкции, включително и такива с уникални характеристики. Построяването на спортни съоръжения по традиционния метод не е икономически изгодно: значителните финансови разходи не винаги се изплащат. Във връзка с това за изграждането на такива сложни и широкомащабни съоръжения през последните години все по-често се използват метални конструкции и сандвич панели.
Широкомащабни спортни съоръжения като ледени пързалки, закрити стадиони, плувни басейни, закрити тенис кортове, с оглед на своите функционални характеристики, изключват наличието на носещи колони вътре в сградата и се налага да имат голямо открито вътрешно пространство. Тук идват на помощ съвременните метални конструкции. Иновативните начини за проектиране, оригиналните конструкторски решения, както и най-новите технологии за производство на компания Ruukki, правят възможно днес да се произвеждат здания с открито пространство с дължина до 92 м без междинни колони. В портфолиото на компанията Ruukki можете да намерите всички основни елементи за построяването им. Това са носещата метална конструкция, стенните панели, покрива. Освен това може да достави прозорците и всички врати, а също и всички допълващи елементи и всичко необходимо за здравото закрепване. За стените се използват най-модерните материали - ново поколение сандвич панели със сърцевина от каменна вата, разнообразни разчупени фасадни системи , витражи от ПВЦ и алуминиев профил, както и поликарбонатни покрития. Те се отличават с превъзходен дизайн, дълготрайност и отлични топлоизолационни свойства.

 

Предимства на изградените спортни съоръжения от метални конструкции Ruukki

 

- възможността за планиране на вътрешното пространство, като се отчитат особеностите на спортните дейности;
- възможно най-кратко време за строителство на съоръжението;
- ниски разходи за строителни работи;
- мултифункционалност и практичност;
- най-високо качество и надеждност на всички компоненти – метални конструкции, крепежни елементи, стенни покрития
- повишена естетика и възможност за създаване на индивидуален вид на всяка сграда.

 

Пoстроени спортни съоръжения с метални конструкции RUUKKI

 

Двореца на леда в Москва и спортни съоръжения в други градове на Русия. Металните конструкции, изполвани за построяването им са плод на дългогодишната работа на изледователите от лабораториите на Ruukki, като и тестването им в лабораторни и реални условия. 

 

Енергийно ефективни решения от RUUKKI за строителство.

 

 

Съвременни спортни съоръжения от метални конструкции RUUKKI

» Всички новини