Новини

Ruukki ремонтира фасадата на производствената сграда на Metsa Wood във Vilppula, ФинландияУникалната стоманена конструкция на Ruukki поддържа новата забележителност в СтокхолмRuukki осъществи доставките на строителна площадка в КазахстанКъде е по-добре да се живее – в апартамент или къща? Пет причини да изберете къщата....Стоманени конструкции от Ruukki за VärtaterminalenСтоманени рамки от Ruukki за летище в РейкявикRuukki Liberta ™ Cor-Ten® 600 за Национален исторически музей в МанчестърСтоманени профили на Ruukki за Bittium Corporation Сандвич панели Ruukki за селскостопански обектиОбновяването на фасадата от Ruukki помага за напредъка на бранда Hämeen Kirjapaino

Съвременни спортни съоръжения от метални конструкции RUUKKI

Съвременни спортни съоръжения от метални конструкции RUUKKI

22-05-2018

Много приоритетна насока в работата на компания Ruukki е изграждането на спортни съоръжения. През последните години бяха създадени редица интересни сгради за различни видове спорт и отдих, от метални конструкции, включително и такива с уникални характеристики. Построяването на спортни съоръжения по традиционния метод не е икономически изгодно: значителните финансови разходи не винаги се изплащат. Във връзка с това за изграждането на такива сложни и широкомащабни съоръжения през последните години все по-често се използват метални конструкции и сандвич панели.
Широкомащабни спортни съоръжения като ледени пързалки, закрити стадиони, плувни басейни, закрити тенис кортове, с оглед на своите функционални характеристики, изключват наличието на носещи колони вътре в сградата и се налага да имат голямо открито вътрешно пространство. Тук идват на помощ съвременните метални конструкции. Иновативните начини за проектиране, оригиналните конструкторски решения, както и най-новите технологии за производство на компания Ruukki, правят възможно днес да се произвеждат здания с открито пространство с дължина до 92 м без междинни колони. В портфолиото на компанията Ruukki можете да намерите всички основни елементи за построяването им. Това са носещата метална конструкция, стенните панели, покрива. Освен това може да достави прозорците и всички врати, а също и всички допълващи елементи и всичко необходимо за здравото закрепване. За стените се използват най-модерните материали - ново поколение сандвич панели със сърцевина от каменна вата, разнообразни разчупени фасадни системи , витражи от ПВЦ и алуминиев профил, както и поликарбонатни покрития. Те се отличават с превъзходен дизайн, дълготрайност и отлични топлоизолационни свойства.

 

Предимства на изградените спортни съоръжения от метални конструкции Ruukki

 

- възможността за планиране на вътрешното пространство, като се отчитат особеностите на спортните дейности;
- възможно най-кратко време за строителство на съоръжението;
- ниски разходи за строителни работи;
- мултифункционалност и практичност;
- най-високо качество и надеждност на всички компоненти – метални конструкции, крепежни елементи, стенни покрития
- повишена естетика и възможност за създаване на индивидуален вид на всяка сграда.

 

Пoстроени спортни съоръжения с метални конструкции RUUKKI

 

Двореца на леда в Москва и спортни съоръжения в други градове на Русия. Металните конструкции, изполвани за построяването им са плод на дългогодишната работа на изледователите от лабораториите на Ruukki, като и тестването им в лабораторни и реални условия. 

 

Енергийно ефективни решения от RUUKKI за строителство.

 

 

Съвременни спортни съоръжения от метални конструкции RUUKKI

» Всички новини