Новини

Стоманени конструкции от Ruukki за VärtaterminalenRuukki осъществи доставките на строителна площадка в КазахстанRuukki ремонтира фасадата на производствената сграда на Metsa Wood във Vilppula, ФинландияRuukki Construction ще стане мажоритарен акционер в Piristeel OyСграда на бъдещето от сандвич панели RuukkiИзключителните възможности на фасадни облицовки Ruukki Къде е по-добре да се живее – в апартамент или къща? Пет причини да изберете къщата....Стоманени рамки от Ruukki за летище в РейкявикRuukki Liberta ™ Cor-Ten® 600 за Национален исторически музей в МанчестърСтоманени профили на Ruukki за Bittium Corporation

Уникалната стоманена конструкция на Ruukki поддържа новата забележителност в Стокхолм

Уникалната стоманена конструкция  на Ruukki поддържа новата забележителност в Стокхолм

09-03-2019

Приятели Арена е най-големия многофункционален стадион с плъзгащ се покрив в Северна Европа. Ruukki е натоварен с проектирането, производството и монтажа на четирите огромни стоманени ферми, които поддържат обширната покривна конструкция на арената. Доставката включва и стоманени пилони, използвани в основите, както и покривни елементи за неподвижните части на покрива.

За да се гарантира, че плъзгащата покривна конструкция ще функционира по предназначение, допуските за инсталиране на огромните стоманени конструкции са изключително здрави.

Ruukki бе избрана за задачата благодарение на стоманената си експертиза и богат опит в мащабни проекти.

"Надеждните партньори за взискателни големи строителни проекти могат да бъдат преброени на пръстите на една ръка. Репутацията на Ruukki и нашият предишен опит с компанията направиха изборът на доставчик лесен за нас. Солидната експертиза в проектирането е от съществено значение при сложните строителни проекти, особено след като винаги сме принудени да работим срещу времето и природните сили. "- Ерик Уестман, ръководител на проекта Peab Sverige AB

 

Доставка на Ruukki:

Доставката на Ruukki за 2012 г. обхваща производството, доставката и монтажа на стоманени рамкови конструкции и приблизително 25 000 m2 покривни елементи.

 

Партньори

Инвеститор: Ny Nationalarena i Solna AB (собственост на град Солна и други)
Главен изпълнител: Peab
Архитектурно проектиране: Архитектурна къща
Структурен дизайнер: Sweco

 

 

 Енергийно ефективни решения от RUUKKI за строителство.

 

Уникалната стоманена конструкция  на Ruukki поддържа новата забележителност в Стокхолм

» Всички новини