Новини

Стоманени конструкции от Ruukki за VärtaterminalenУникалната стоманена конструкция на Ruukki поддържа новата забележителност в СтокхолмRuukki ремонтира фасадата на производствената сграда на Metsa Wood във Vilppula, ФинландияRuukki Construction ще стане мажоритарен акционер в Piristeel OyСграда на бъдещето от сандвич панели RuukkiИзключителните възможности на фасадни облицовки Ruukki Къде е по-добре да се живее – в апартамент или къща? Пет причини да изберете къщата....Стоманени рамки от Ruukki за летище в РейкявикRuukki Liberta ™ Cor-Ten® 600 за Национален исторически музей в МанчестърСтоманени профили на Ruukki за Bittium Corporation

Ruukki осъществи доставките на строителна площадка в Казахстан

Ruukki осъществи  доставките на строителна площадка в Казахстан

12-03-2019

Ruukki завърши пилотен проект заедно с Wärtsilä. Съгласно споразумението, Ruukki Russia доставя вътрешно произведени материали за изграждането на газоразпределителна електроцентрала в Актау. Поръчката е подадена от LLP KazAzot, единственият производител на амоняк и амониев нитрат в Казахстан.

 

Доставката на Ruukki за промишлена сграда включва стоманена рамка, сандвич панели с дебелина 100 и 150 милиметра за стените и профилните листове - всички произведени и доставени според спецификациите и чертежите на клиента.

 

За клиента, KazAzot, изграждането на самостоятелна електроцентрала е най-доброто решение за нуждите на енергийните доставки: Собственото му производство на електроенергия и топлинна енергия ще позволи на производителя да бъде независим от прекъсвания в електрозахранването на мрежата, както и колебания в тарифите за електроенергия.

 

"Казахстан е един от приоритетните пазари на Ruukki. Този проект има важен принос за развитието на индустриалния сектор в региона. Очакваме с нетърпение да продължим развитието на партньорските отношения с клиентите на пазара в Централна Азия ", каза Юджийн Конов, заместник-мениджър продажби в Ruukki Construction.

Wärtsilä е световен лидер в областта на модерните технологии и цялостни решения за жизнения цикъл на морските и енергийните пазари.

 

 


Енергийно ефективни решения от RUUKKI  за строителство.

Ruukki осъществи  доставките на строителна площадка в Казахстан

» Всички новини