Новини

Стоманени конструкции от Ruukki за VärtaterminalenRuukki осъществи доставките на строителна площадка в КазахстанУникалната стоманена конструкция на Ruukki поддържа новата забележителност в СтокхолмRuukki Construction ще стане мажоритарен акционер в Piristeel OyСграда на бъдещето от сандвич панели RuukkiИзключителните възможности на фасадни облицовки Ruukki Къде е по-добре да се живее – в апартамент или къща? Пет причини да изберете къщата....Стоманени рамки от Ruukki за летище в РейкявикRuukki Liberta ™ Cor-Ten® 600 за Национален исторически музей в МанчестърСтоманени профили на Ruukki за Bittium Corporation

Ruukki ремонтира фасадата на производствената сграда на Metsa Wood във Vilppula, Финландия

Ruukki  ремонтира фасадата на производствената сграда на Metsa Wood във Vilppula, Финландия

20-02-2019

Добре управляваната промишлена среда увеличава добавената стойност на крайния продукт.

Vilppula, в района на Тампере, е място на около 100 хектара, където се обработва финландски износ, дървен материал.

Vilppula обработва бор и смърч в дъски. Модерната автоматична линия за рязане с триони може да обработва камион с трупи в рамките на 12-14 минути. За един ден, през мелницата минават до 90 камиона с трупи. Не по-малко от 90% от продукцията на Vilppula се изнася. Значителни райони за износа са - Близкия Изток, Африка, Китай и Франция.

"Пазарът е подходящо разпределен така, че да не сме зависими от икономическите условия само на един географски район", казва мениджърът на мелничарите Jari Väkeväinen.

 

Елегантна рамка за модерна дъскорезница

Производствените мощности са модернизирани и се осъществява елегантно обновяване. Когато се завърши новата линия за рязане, включително и новите сгради, тя изглежда съвсем различна от около 30-годишната сграда до нея. Взето е решение за обновяване на старата, вече съществувящя сграда, за да може тя напълно да съответства на новата сграда. Ремонтът беше извършен с помощта на услугата Ruukki Renovation.

"Искахме да дадем на външните стени на ремонтираната сграда същия дизайн и вид, като тази на новата сграда, която включваше панелите на Ruukki. Сега всички сгради на обекта са с нов облик, резултатът е много хармонична и приятна среда ", ентусиазира се Väkeväinen.

 

Но трябва ли някаква индустриална среда да има приятно излъчване?

"Приятната среда оказва влияние върху удовлетворението от работата. Безопасността и удовлетвореността от работата са наистина важни за нас, а ключовите цифри показват, че и ние имаме голям успех от тази промяна. Vilppula е флагманският кораб на Metsä Wood и е мястото, където ние посрещаме клиенти, когато ни посещават. Добрата околна среда оказва влияние върху имиджа на бизнеса ни. ", обяснява Väkeväinen.

Клиентите са забелязали промяната

Ruukki предостави общо 2,200 квадратни метра стоманена ламела Groove 20 облицовка, включително аксесоари, за проекта за реконструкция. На практика Ruukki действа като водещ изпълнител на проекта, отговаря за проектирането, оразмеряването, монтажа и надзора на работата.

Мениджърът на Metsä за дървесина Jari Väkeväinen отбелязва, че проектът на Ruukki е изпълнен точно както е планирано, съдържанието и графикът за доставка са били съгласувани. Väkeväinen също посочи, че монтьорите, инсталиращи фасадните панели, знаят как да работят в индустриалната среда и са взели под внимание безопасността при работа. "Обновената сграда сега е в хармония с новата сграда до нея. Като цялото е нещо много впечатляващо. Клиентите, които ни посещават тук, определено са забелязали разликата. Това беше един успешен проект с Ruukki. "

 

 

Енергийно ефективни решения от RUUKKI за строителство.

Ruukki  ремонтира фасадата на производствената сграда на Metsa Wood във Vilppula, Финландия

» Всички новини